ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

news

Η Εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. σας καλωσορίζει στον νέο και πλήρως ενημερωμένο διαδικτυακό της τόπο. Σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει άμεση ενημέρωση απαντώντας σε κάθε ερώτημα και πληροφορία που αναζητάτε σχετικά με την εταιρία, τα προϊόντα της καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παρέχει αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων, με φωτογραφικό υλικό, παραθέτοντας τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά τους και με δυνατότητα λήψης του εγχειριδίου χρήσης τους. Για πρόσθετες πληροφορίες ή απορίες σχετικά με το προϊόν, δίνεται η δυνατότητα να θέσετε ερωτήματα και να λάβετε άμεσα απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας και να καλύψουμε κάθε σας απορία.

Εάν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή των προϊόντων θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην ενότητα Service. Η ενότητα παρουσιάζει ανά περιφέρεια, σε όλη την Ελλάδα, τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους επισκευής των συσκευών της ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε., παραθέτοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, ενώ η υπηρεσία Google Map σας φτάνει ένα βήμα πριν την πόρτα τους.

Διαθέσιμοι για λήψη, είναι όλοι οι κατάλογοι και τα ενημερωτικά δελτία της εταιρίας τα οποία βρίσκονται στην ενότητα download ενώ από την ενότητα newsletter, θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.