ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ

heater

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία των θερμαντικών προϊόντων Rohnson , η ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. , διαθέτει για τον Φθινόπωρο & Χειμώνα 2013-2014 με μια νέα ολοκληρωμένη γκάμα θερμαντικών σωμάτων .

Κυρίαρχη θέση στον νέο κατάλογο κατέχουν οι νούμερο ένα σε πωλήσεις, θερμοπομποί Micathermic Heaters, πάνελ νέας γενιάς που θερμαίνουν μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας Micathermic. Προέρχονται από το εργοστάσιο που πιστοποιημένα πρώτο εφηύρε, έθεσε σε λειτουργία και κατοχύρωσε την τεχνολογία Micathermic που χρησιμοποιεί το ορυκτό υλικό Mica , το οποίο έχει την ιδιότητα να εκπέμπει άριστα τη θερμότητα κατά κύριο λόγο στα στερεά αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο. Στα ήδη επιτυχημένα μοντέλα R-061, R-062, R-065, έρχονται να προστεθούν τρία νέα Micthermic Heaters, o υψηλής αισθητικής R-066, ο εργονομικός R-063 και ο εύχρηστος R-060.

Σημαντική θέση κατέχει επίσης, η ιταλικής προέλευσης σόμπα υγραερίου Primevera, μοντέλο που κάθε χρόνο δικαιολογημένα κερδίζει όλο και περισσότερους καταναλωτές χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία κατασκευής της.

Τον κατάλογο θερμαντικών έρχονται να ολοκληρώσουν οι θερμοπομποί Quarzt , οι Σόμπες Αλογόνου, ο θερμοπομπός Carbon, τα Καλοριφέρ Λαδιού , οι Convectors , τα Αερόθερμα και τέλος τα Κεραμικά Αερόθερμα. Έχοντας δοθεί έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας, την κατασκευαστική αρτιότητα, την αποδοτικότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, η νέα γκάμα θερμαντικών της ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. , έρχεται να καλύψει για ακόμα μία χρονιά τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών . Πάντα με την εγγύηση ΒΑΣΙΛΗΑΣ , που σε ορισμένες συσκευές καλύπτει τον καταναλωτή έως και πέντε χρόνια!