Εταιρεία

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε είναι από τις καινοτόμες εταιρίες στο κλάδο των ηλεκτρικών μικροσυσκευών και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, έχει αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Επιπλέον έχει κατορθώσει να αποκτήσει μια από τις ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά των ηλεκτρικών ειδών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των συστημάτων Σιδερώματος, κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Σε συνεργασία με μεγάλα και αξιόπιστα εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία και την Κίνα, διαθέτει, υπό την εμπορική επωνυμία ROHNSON, STIROPLUS, HAIR MAJESTY μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών (συσκευές σιδερώματος, μικροσυσκευές κουζίνας, εποχιακά είδη, ηλεκτρικές σκούπες, συσκευές προσωπικής φροντίδας) οι οποίες παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρία έχει ως σκοπό, την ικανοποίηση των τελικών καταναλωτών και των πελατών της, μέσω της διάθεσης των ποιοτικών της προϊόντων, των υπηρεσιών υποστήριξης (after sales service, εγγύηση ΒΑΣΙΛΗΑΣ κτλ), του οργανωμένου και εκτεταμένου δικτύου service καθώς και της αφοσίωσης στη στενή και προσεκτική παρακολούθηση των αναγκών του σύγχρονου νοικοκυριού.

Η προσήλωση στην γνώση, στην συνεχή βελτίωση, στην προώθηση της ποιότητας, στον υψηλό επαγγελματισμό και στο ανθρώπινο δυναμικό, εμπνέει εμπιστοσύνη και εξασφαλίζει την αφοσίωση των πελατών, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη συνεχή άνοδο και εξέλιξη.

Η ηγετική θέση και η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας στις ηλεκτρικές μικροσυσκευές και τα συστήματα σιδερώματος έχουν οδηγήσει στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Η ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε έθεσε τις προδιαγραφές και δημιούργησε, σε συνεργασία με Ιταλικό Οίκο, το πρωτοποριακό Θερμοσιδερωτήριο, το οποίο και διαθέτει στην ελληνική αγορά με την εμπορική επωνυμία Stiroplus.

Η εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, την πλειοψηφία των πολυκαταστημάτων και των συνεταιρισμών καθώς και με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ανεξάρτητων καταστημάτων. Παράλληλα έχει πραγματοποιηθεί η επέκταση του δικτύου διανομής της και σε Super Markets. Η εταιρία διαθέτει πολυάριθμη δύναμη έμπειρων πωλητών, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις με όλους τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επίμονη και συντονισμένη προσπάθεια του δυναμικού πωλήσεων έχει οδηγήσει στην πλήρη κάλυψη διανομής των αγορών δραστηριοποίησης της εταιρίας.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας έχουν επεκταθεί μέσω θυγατρικών εταιριών στις αγορές των βαλκανικών χωρών:

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ

Επιπλέον, η εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης σε νέες αγορές έχει αρχίσει νέες εξαγωγικές δραστηριότητες σε ευρωπαϊκές χώρες, εξετάζοντας και συνάπτοντας συνεργασίες με αντιπροσώπους και διανομείς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1982 Ίδρυση της εταιρίας ΒΑΣΙΛΗΑΣ Ο.Ε., με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή ηλεκτρικών μικροσυσκευών και επίπλων. Η αρχική έδρα της εταιρίας βρίσκόταν στην οδό Ζαλόγγου 3, Αθήνα.

1983 Η εταιρεία επικεντρώνει τη δραστηριότητα της στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών και επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της επιχειρηματικής επέκτασης παίζει η ανάληψη από την εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ της αντιπροσωπείας της Ιταλικής εταιρίας SIMAC , με κύριο προϊόν εισαγωγής τα Συστήματα Σιδερώματος STIRELLA.

1984 Η επέκταση των δραστηριοτήτων και η διεύρυνση του Κύκλου Εργασιών οδηγούν τους αρχικούς συνεταίρους στην απόφαση αλλαγής της νομικής μορφής της εταιρίας από Ο.Ε. σε Ε.Π.Ε. καθώς και στην μετεγκατάστασή της σε μεγαλύτερα γραφεία στην Κυψέλη, Δοϊράνης 12.

1985 Οι δραστηριότητες της εταιρίας διευρύνονται ακόμα περισσότερο, καθώς επεκτείνονται οι συνεργασίες της με γνωστούς οίκους του εξωτερικού. Αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της Γαλλικής εταιρίας ειδών προσωπικής φροντίδας BABYLISS καθώς και του Γερμανικού Οίκου επαγγελματικών ειδών προσωπικής φροντίδας MOSER.

1987 Για τη διευκόλυνση και την επέκταση της επιχειρηματικής της δράσης στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρία ιδρύει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος στεγάζεται στην οδό Ολύνθου 3.

1988 Η εταιρία παίρνει τη νομική μορφή με την οποία υφίσταται μέχρι σήμερα, δηλαδή μετατρέπεται σε Α.Ε. Παράλληλα διατηρείται και η εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Ε.Π.Ε., η οποία επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών Service.

1993 Με στόχο τη διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Βαλκανίων, η εταιρία ιδρύει θυγατρική εταιρία στη Βουλγαρία με την επωνυμία VASSILIAS INTERNATIONAL LTD. Η νέα εταιρία αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση μεγάλων ευρωπαϊκών Οίκων και Επωνυμιών, ενώ παράλληλα με την εμπορική της δραστηριότητα προσφέρει υπηρεσίες εγγύησης και επισκευών.

Την ίδια χρονιά, η ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. δημιουργεί και κατοχυρώνει το εμπορικό σήμα ROHNSON. Σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία, την Κίνα, την Ταϊβάν και την Κορέα, θέτει τις τεχνικές προδιαγραφές για τη δημιουργία μεγάλης γκάμας οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών, τις οποίες διαθέτει και καθιερώνει στην ελληνική και βαλκανική αγορά με το brand name ROHNSON.

1997 Πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση της εταιρίας σε ιδιόκτητα γραφεία στις Τρεις Γέφυρες, Κελετσέκη 8, Αθήνα.

1998 Ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Ρουμανία με την επωνυμία SC VASSILIAS S.R.L..

2002 Ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στην Τσεχία με την επωνυμία, ELECTRA TRADE S.R.O..

2003 Αγορά οικοπέδου έκτασης 35.000 τ.μ. για τη δημιουργία ιδιόκτητων αποθηκών 15.000 τμ. στην περιοχή Οινόης, του δήμου Σχηματαρίου, Ν. Βοιωτίας και πλήρης μεταφορά των αποθηκών στις νέες εγκαταστάσεις.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ

Η ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε., αξιοποιώντας την άρτια γνώση του κλάδου και τις στενές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους προμηθευτές της, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στις αγορές των γειτονικών βαλκανικών χωρών. Μέσω θυγατρικών εταιριών έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Τσεχία, συνάπτοντας συνεργασίες με τους σημαντικότερους εμπόρους Λιανικής και Χονδρικής πώλησης, με υπεραγορές και αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, συνεταιρισμούς και ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Επίσης, η εταιρία έχει ξεκινήσει συνεργασία με αντιπροσώπους και διανομείς σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – VASSILIAS INTERNATIONAL LTD

H εταιρία Vassilias International Ltd. δραστηριοποιείται στη βουλγαρική αγορά για περισσότερο από 20 χρόνια, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος διακεκριμένων ευρωπαϊκών Οίκων και Επωνυμιών:
ROHNSON, SIMAC, HAIR MAJESTY, DYSON κλπ.

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στην υψηλή ποιότητα της εμπορικής της δραστηριότητας, στις υπηρεσίες εγγύησης και επισκευών που προσφέρει μέσω οργανωμένου δικτύου service, στο εκτεταμένο δίκτυο διανομής εθνικής κάλυψης και βέβαια στην αφοσίωση του προσωπικού της.

Η εταιρία συνάπτει συνεργασίες με τη συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών που διαθέτουν ηλεκτρικές συσκευές στη χώρα.

VASSILIAS INTERNATIONAL L.T.D.
MANASTIRSKI LIVADI WEST, VITOSHA REGION 1618
3 “Byalo pole” str., “Comfort” office center, 3-th fl., office 10-11
SOFIA
BULGARIA
TEL. 00359 2 9584378-79
00359 2 9505340

FAX: 00359 2 9587371

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – VASSILIAS S.R.L.

Η εταιρία VASSILIAS SRL ιδρύθηκε το 1998 και έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο διανομής όχι μόνο στο Βουκουρέστι αλλά σε πολλές πόλεις της χώρας. Επίσης, έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών εγγύησης και επισκευών.
Η VASSILIAS SRL εισάγει και εμπορεύεται γνωστές και καταξιωμένες επωνυμίες ευρωπαϊκών χωρών, όπως ROHNSON, HAIR MAJESTY. Χάρη στην μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής που διαθέτει, διαγράφει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στη ρουμανική αγορά.

ROMANIA
S.G. VASSILIAS S.R.L.
METAV BUSINESS PARK
6777, Bihariei Street
Sector 1
Bucharest, ROMANIA
TEL/FAX: 0040 2 1 201 1725 – 6 – 7
URL: www.vassilias.ro
e-mail: rohnson@vassilias.gr

ΤΣΕΧΙΑ – ELECTRA TRADE SRO

Η Electra Τrade ιδρύθηκε στην δημοκρατία της Τσεχίας τον Ιούνιο του 2002.
Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Τσεχία και τη Σλοβακία των εμπορικών επωνυμιών: ROHNSON, HAIR MAJESTY. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Πράγα και ήδη, μέσα στον σύντομο χρόνο λειτουργίας της, η Electra συνεργάζεται με τα πιο σημαντικά πολυκαταστήματα και αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών της χώρας.

CZECH REPUBLIC
ELECTRA TRADE S.R.O.
HOLECKOVA STR. 15
15000 PRAGUE 5
CZECH REPUBLIC
TEL. 0042 0 2 5731 1212
0042 0 2 5731 1266
0042 0 2 5731 1280
FAX. 0042 02 5731 1279
URL: www.electra-trade.cz
e-mail: electra-trade@electra-trade.cz